Dažādu ziedu medus

        Kristalizējies medus siltumā atkal kļūst šķidrs. Lai atkausētu kristalizējušos medu, trauku ar medu ievieto ūdenī pie temperatūras 40 – 50 °C. Trauku var atvērt gan pirms, gan pēc sildīšanas. Turpina sildīt, kamēr viss medus kļuvis šķidrs.

        Nelietot, ja ir jutība pret biškopības produktiem.

        Fasējums: 30g; 40g; 250g; 400g; 500g; 700g; 950g; 1200g; 2200g un 4200g.

        Īsts medus ir kā jaunības brīnumeleksīrs, kas atjauno fizisko un garīgo enerģiju, pasargā no slimībām un sniedz saldu garšas baudījumu.

        Medus ir bišu gatavots dabas produkts. Tas veidojas, bitēm rūpīgi apstrādājot no augiem iegūto nektāru. Lai iegūtu 100g medus, bitēm jāaplido gandrīz miljons ziedu, pārvarot 45 000 km lielu attālumu.

        Medus satur gandrīz visus mikroelementus un tā sastāvā ietilpst svarīgi fermenti: diastāze, amilāze, katalāze, fosfatāze. Medū esošiem fitoncīdiem ir antibakteriāla iedarbība.

        Medum, salīdzinot ar citiem ogļhidrātiem, ir acīmredzamas priekšrocības:

  • medus ātri atjauno enerģijas zudumus;
  • vieglāk izvadās no organisma;
  • medus uztur muskuļu tonusu;
  • nekairina barības traktu;
  • medum ir nomierinoša iedarbība.

← Produkcija un cenas

Kontakti →